Arndt Petra Táplálkozási tanácsadó


Aki egy ideje követ a social médiában, az pontosan tudja, hogy semmit nem vonok meg magamtól. Ugyanúgy örömmel eszem a pizzát vacsira, mint a funkcionálisan jóval hasznosabb sült lazacot brokkolival. Tudom, mi jó a testemnek, azt is, hogy hogyan hozhatom ki belőle a legtöbbet, de azt is, hogy ezt nem tiltólistákkal, bizonyos ételek kizárásával, korlátozásával vagy épp őrült sportolással érhetem el.

Táplálkozási tanácsadóként hiszem, hogy éhezéssel, lemondással és egyhangúsággal az étkezési zavaroknak vagy épp a gyors feladásnak ágyazunk meg egy kiegyensúlyozott, mértékre és tudományra alapozott életmód helyett.

Egészségtudatos szellemben nevelkedtem: mióta az eszemet tudom a mozgás és a táplálkozás a szenvedélyem. A gyermekkorom a tánc és az úszás kísérte végig, érettségi után a budapesti International Wellness Institute (IWI) Sportedző, aerobik oktató OKJ-s képzésén végeztem és rögtön el is kezdtem csoportos órákat tartani. Egy idő után a fizikai erő és a külsőségek mellett egyre fontosabb lett számomra a lélek és test egysége, a mozgásban pedig a prevenció és a rehabilitáció, illetve a tudományokra és nem városi legendákra épülő táplálkozás, így 2017 tavaszán Indiában elvégeztem a Yoga Alliance által elismert 200 órás Hatha jóga tanfolyamot, majd nemzetközileg akkreditált táplálkozási tanácsadó (nutritionist) oklevelet és az ART Edzőképzés tanfolyamán OKJ-s Személyi edző végzettséget szereztem.

Jelenleg a budapesti Semmelweis Egyetem Dietetika szakán vagyok harmadéves hallgató, szakdolgozatom az Evés- és testképzavarok témaköréből írom és továbbra is igyekszem minél szélesebb körű és magasabb szintű tudást megszerezni mind a mozgás, mind a táplálkozás terén.

Amiben a segítségedre lehetek:

Személyre szabott étrend tervezés


Bővebben

Táplálkozási tanácsadás


Olvass tovább

Személyi edzés nőknek


Bővebben

Ha tetszik a filozófiám és amit nyújtani tudok neked, írd meg emailben a célod és kezdjük el a közös munkát egy minőségibb életmód kialakítása felé!

petra@shapebakery.hu

    Ha pedig egy kis inspirációra vágysz kövess be Instagramon vagy iratkozz fel hírlevelemre, ahol értesülhetsz receptekről, tippekről vagy éppen egy kis plusz motivációt kaphatsz!