Hittem én is azt, hogy a kardión kívül nincs élet… Féltem én is attól, hogy majd a súlyoktól férfias izomzatom lesz… Mentem be én is rettegve edzőterembe, hogy majd kinéz a sok izomagy meg plázamacska…

De eltelt sok-sok év, jártam több edzőhöz is, akik megtanították nekem az alapokat, akik bátorítottak és segítették az én személyes, egyéni fejlődésem. Most, személyi edzőként én ugyanebben a szellemben szeretnék segíteni. Sportedző, aerobik oktató és jóga oktató képzéseim alatt más-más tapasztalatokat gyűjtöttem, egy komplexebb, használhatóbb tudást sikerült megszerezzek.

Női személyi edzés

A nálam elérhető személyi edzés minden esetben egy beszélgetéssel és álapotfelméréssel indul. Itt közösen meghatározzuk a céljaid és az ennek eléréséhez legmegfelelőbb léptéket, átbeszéljük, felmérjük a jelenlegi állapotod, korábbi sport múltad, esetleges sérüléseid, betegségeid, mozgásban korlátozó tényezőket.

Az edzéseket minden esetben a prevenció jegyében tartom és ez alól semmilyen cél érdekében nem teszek kivételt. A sport legyen szerelem, az egészséges test és lélek egysége! A súlyzós edzés az egyik legmegfelelőbb mozgásforma az esztétikus, erős test kialakításához, én ebben szeretnék neked segíteni, de mindezt úgy, hogy az ízületeid nem sérülnek, illetve komoly hangsúlyt fektetek a tartó, core izmok erősítésére, a szép, elegáns tartás elérésére, és az edzés utáni nyújtásra is!

Ha szeretnél egy szép, arányos, erős, egészséges külsőt, megszabadulnál pár felesleges zsírpárnától, a feneked helyére egy formás barackot álmodtál meg, ha flexibilisebb, könnyedebb, légiesebb alakra, testi és lelki feltöltődésre vágysz, keress bizalommal.

Jóga

Jóga oktatóként kiscsoportos órákban és a magánórákban hiszek: szeretem látni a hozzám fordulók fejlődését, illetve fontosnak tartom azt is, hogy a foglalkozás ne az én gyakorlásom, hanem a résztvevőké legyen! A jóga számomra nem fejenállás, szelfizés és átszellemült suttogás, hanem egy olyan testmozgás, ami befelé fordulással segít megtalálni a testi – lelki egyensúlyt.

Privát jógaóra: egyéni díjszabással, kedvezményes bérlet rendszerrel, különböző, előre egyeztetett budapesti és Pest megyei helyszíneken, akár az otthonodban!

Office jóga: Ha az irodában két meeting közt kikapcsolnátok, keressetek bizalommal!

Kiscsoportos jóga: Fogj össze 2-3 barátnőddel, és jógázzatok családias légkörben. Ne felejtsétek otthon a kutyusotok sem:) (kutyás jógára csak tavasztól őszig, szabadtéri foglalkozás esetén, vagy a saját otthonotokban van lehetőség…egyelőre:P)

A lehetőségekről, árakról keress elérhetőségeimen.

Néhány ok, amiért érdemes velem edzened:

Motiváció

Ha mást nem, aznap azért is el fogsz jönni, mert én ott várlak! :)

Lendület

Ez nem egy traccs party, nincs órákig húzódó edzés!

Szakmai segítség

A helyes kivitelezéshez, a sérülések elkerüléséhez és a folyamatos fejlődéshez.

Fontos kihangsúlyoznom:

Nem csak egy edzéstervet és a jelenlétemet vásárolod meg, hanem az egész edzésed alatti figyelmemet is. Közben nem a telefonom fogom nyomkodni, de a gépet támasztva sem fogjuk elbeszélgetni az órát, hanem figyelni fogom, hogy a gyakorlatot szabályosan végzed-e, kipréselve belőled ezáltal a maximumot, sérülések nélkül. Úgy gondolom, ez az egyik kulcsa a fejlődésnek! Elég, ha csak körbe nézel egy nagyobb teremben, és máris látni fogod a jó és a rossz személyi edzők között a különbséget.

Személyi edzés árak

Személyi edzés

70 perc
5 000 Ft
  • / alkalom

Páros személyi edzés

70 perc
3 500 Ft
  • / fő / alkalom

8 vagy 12 alkalmas bérlet vásárlása esetén kedvezmény!
*Az ár a konditerem belépőjét nem tartalmazza.
**Aznapi lemondás esetén az edzés teljes ára felszámolásra kerül.

Személyi edzés otthonodban: egyéni díjszabás szerint
Online személyi edzés: 4000 Ft. / alkalom
Edzésterv heti 3 alkalomra: 12.000 Ft. / hónap
Edzésterv heti 5 alkalomra: 15.000 Ft. / hónap

Edzés helye


BSK Crossfight

bsk-crossfight.hu

Edzés időpontja


Előre egyeztetett időpontokban.

Ha személyi edzésre jelentkeznél, kérlek küldj egy emailt, ahol megbeszélhetjük a részleteket.

petra@shapebakery.hu